Personvern og kjøpsbetingelser

Om oss

The Modern Activity Center har den siste og mest avanserte teknologien innenfor innendørs fallskjermhopping.

Vårt foretaksnavn er Modern Activity Center AS og har organisasjonsnummer 919 417 307.
Vår besøksadresse: Modern Activity Center AS, Balder allé 16, 2060 Jessheim.
Vår postadresse: Modern Activity Center AS, c/o Aconte Økonomi, Postboks 3, 2081 Eidsvoll.

Personvernerklæring

Personvern er svært viktig for oss, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Vi er derfor nøye med å behandle alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon om faktiske eller personlige forhold som gjør det mulig å identifisere en person. Dette gjelder navn, telefonnummer, e-postadresse og andre opplysninger du oppgir ved kontakt med Modern Acitivity Center AS. Opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn de formålene du har gitt samtykke til. Personopplysningene oppbevares på en trygg og sikker måte til formålet med behandlingen er oppfylt, eller samtykket til å behandle personopplysninger trekkes tilbake.

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Modern Acitvity Center AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud. Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du kontakte vårt personvernombud er Liv Marit By. Hun kan kontaktes på telefon 63 96 00 22 eller mobil 917 34 567. Du kan også sende en e-post til livmarit@aconte.no

Kontaktskjema

Når du besøker våre nettsider har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema dersom du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål til oss. I kontaktskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navnet ditt, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god og brukervennlig opplevelse på våre nettsider. En cookie er en liten tekstfil som lagres i nettsiden din. Denne informasjonen inneholder IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilket operativsystem du bruker, dato, tid brukt på nettsiden og hvordan du navigerer deg rundt på siden. Det lagres ikke informasjon som kan identifisere deg som bruker.

Cookies gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Ved å bruke https://modernactivitycenter.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Cookies kan bare lagre tekst som vanligvis krypteres. De vil derfor aldri kunne spores tilbake til deg som enkeltperson. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense eller deaktivere cookieatferd ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen.

Vær oppmerksom på at dersom du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil mange nettsider kanskje ikke oppleves korrekt. All informasjon benyttes kun internt for å gi deg en bedre opplevelse på våre nettsider. Vi kommer aldri til å utlevere informasjon til andre.

Google Analytics

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre. Er du interessert i å vite mer om hvordan Google samler inn og beskytter data, kan du lese mer om det her.

Booking

For å bestille/booke tjenestene/aktivitetene vi tilbyr på Modern Activity Center kan du benytte online booking og betaling via vår nettside. Her ber vi utelukkende om informasjon om deg for å fullføre din booking. Opplysningene du gir oss vil bli lagret sikkert i vår bookingtjeneste Tunn3l. Dine opplysninger vil aldri bli utlevert til tredjeparter.

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Modern Acitvity Center AS. Henvendelser rettes vårt personvernombud (se punktet om personvern over). Alle som oppgir personopplysninger har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Angrerett og reklamasjon

Norske forbrukere har 14 dagers angrerett i henhold til loven om Angrerett.

Når angreretten benyttes, faller partenes plikter til å oppfylle avtalen bort. Forbrukeren vil ikke lenger kunne benytte seg av tjenesten, og tjenestetilbyder plikter ikke å utføre tjenesten.

Dersom tjenesten ikke er påbegynt, har forbrukeren krav på å få refundert hele beløpet han/hun har betalt.

Dersom tjenesten er påbegynt før angrerett benyttes, men før tjenesten er ferdig levert, vil forbrukeren kunne angre mot å måtte betale for den delen av
tjenesten han har mottatt. Forbrukeren kan derimot normalt ikke angre på tjenester som er fullt ut levert

Du booker time for våre tjenester via bookingsystemet vårt Tunn3l. Avbestiller du vil du få refundert beløpet.