Påsketilbud på vindtunnelflyving hos Modern Activity Center

Fly i vindtunnel i påsken? Sjekk ut vår Påskepakke!

Påsken er rett rundt hjørnet, og det betyr at det er på tide å finne på noe gøy med venner og familie! Hva med å ta turen til Modern Activity Center og Norges råeste vindtunnel for et ekstra innskudd med adrenalin? For anledningen har vi satt sammen en Påskepakke, som gir deg en kostnadseffektiv mulighet for en helt unik opplevelse i påskeferien!

Påskepakken inkluderer for en person:

  • 3 flyturer i vår vindtunnel. Hver flyvning tilsvarer lengden – og følelsen av – fritt fall under et fallskjermhopp fra 4000 meters høyde!
  • Pakken inkluderer også en “High-Fly”, hvor en instruktør tar deg med opp i høyden i vindtunnelen for et ekstra kick!
  • I tillegg får du med 2 valgfrie AR- eller VR-opplevelser i våre AR- og VR-simulatorer!
  • Utstyr, instruksjoner og briefing er som alltid også inkludert!

Alt dette får du nå, og til og med frem til 10. april, for kun Kr 850,-

Visste du at vindtunnelen hos oss på Gardermoen ikke bare er Norges råeste, men også den største og sterkeste i hele skandinavia? Med vindhastigheter på opptil 300 km/t og en flykammer på 4,3 meter i diameter, er det mer enn nok krefter og plass til å leke seg i fritt fall! For de som ikke har testet den er dette helt klart noe som burde legges til din “bucket list”! Og for dere som har vært så heldige å fått kjenne på følelsen av å kunne fly allerede, så er dere hjertelig velkommen tilbake! Det er en utrolig følelse å sveve fritt og kjenne på friheten av å kunne fly!.

Vindtunnelflyving på Gardermoen er også den perfekte aktiviteten for grupper. Enten det er for en teambuilding-aktivitet eller en utflukt med venner og familie, vil du oppleve en dag full av spenning og moro. Vi kan også skreddersy en pakke som passer dine behov og sørger for at du får en opplevelse du aldri vil glemme.

Så hvorfor skal du booke flytid i vindtunnel på Gardermoen i påsken? Fordi det er en unik og spennende opplevelse som vil gi deg minner for livet. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil du oppleve en følelse av frihet og spenning som du ikke finner andre steder. Kom og fly med oss – vi lover at du ikke vil angre!

Kun 850,-

Les mer
  • 3 flyvninger for 1 person
  • High-fly er inkludert
  • 2 AR og VR-opplevelser er inkludert
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert

Legg til:

  • Foto og video fra din flyvetur i vindtunnelen for kun 100,-
BOOK FLYTID

Veiledende pris: 1250,- Tilbudet varer til og med 10.04.2023