Gi noen du er glad i en heftig opplvevelse til jul

Har du ikke kjøpt julegaver enda?

Desember må være den måneden i året som føles kortest. Det er allerede blitt 16. desember, og neste uke er siste uke før julaften. Julerushet er stressende, og man har ikke alltid tid eller mulighet til å planlegge alt i forveien. Derfor stiller vi spørsmålet: Har du ikke fått kjøpt inn alle julegavene enda? 

Dersom du stresser med å få tak i de resterende, eller samtlige julegaver for den saks skyld, så kan du senke skuldrene – Modern Activity Center kommer til unnsetning med årets absolutt beste julegavetips! 

Vi sier det nok en gang; spennende opplevelser og uforglemmelige minner er den beste gaven du kan gi bort til jul! Det passer også utmerket som gave til den som har alt de trenger, eller som familieaktivitet i romjulen etter mye god mat, drikke og stillesitting!

Opplevelsen av fritt fall, følelsen av å kunne fly, mestringen av egen kropp i vindtunnel er en heftig opplevelse som verken krever spesiell opplæring eller sertifisering her hos oss. Her kan alle fly, leke supermann eller actionhelt, og få en opplevelse for livet! Vårt aktivitetssenter er ikke bare vindtunnel, vi har også spennende AR (Augmented reality) og VR (Virtual Reality) -simulatorer som kan by på utfordringer, konkurranse og moro!

I hele desember har vi tilbud på opplevelsespakker for enkeltpersoner, grupper og familier. Du får nå 20% rabatt – helt uten rabattkode! Dermed kan du enkelt bestille eller booke julegavene for store og små, raskt og enkelt fra sofakroken! Det er ikke bare opplevelsene hos oss som er en lek – nå kan du også betale enda enklere med Vipps!

Gled noen du er glad i med en luftig tur i Skandinavias største og sterkeste vindtunnel denne julen! Vi garanterer en unik opplevelse!