Julestemnig hos Modern Activity Center

Jul hos Modern Activity Center

Tiden flyr – det er desember og juletid igjen! Det betyr at “julenissen” kommer svevende med et helt rått juletilbud på heftige opplevelser i Norges råeste vindtunnel! I år kliner vi til med vårt største julesalg noensinne: 20% rabatt (fjorårets Black Week-nivå!) på alle pakker til enkeltpersoner, familier og grupper! Vårt mål er at så mange som mulig skal få oppleve følelsen av å fly denne julen!

Mange forbinder juletid med stress og mas, og ofte er dette knyttet til julegavehandel (ja, vi mener dere, gutta!). Men, hva om du ikke trenger å stresse med å pønske på hva du skal gi i julegave i år? Spør deg selv: “hva gir du til den som har alt, og ikke trenger flere dingser og duppeditter?” – Klær? sokker? Parfyme eller hudkrem? Nei… Du gir selvfølgelig en opplevelsesgave! En opplevelse du vet de sent vil glemme! En opplevelse av å kunne fly!

Akkurat som i fjor, er årets heteste julegavetips et gavekort på luftige opplevelser i Norges råeste vindtunnel på Gardermoen! Bra for deg at det nå er julesalg med 20% rabatt på nettopp dette!

De av dere som kjenner oss vet at vi vanligvis gir ut en rabattkode når vi har kampanjer. Vel, vi er ekstra rause denne julen, og dropper det – nå er alle prisene justert ned på forhånd istedenfor! Dermed slipper du å forholde deg til rabattkode, og det er enda raskere og smidigere å bestille årets julegaver eller romjuls-underholdning på vår nettside! Bare trykk på den opplevelsen du vil ha, velg mellom booking eller gavekort, og betalt raskt og enkelt med Vipps i kassa – rabatten er allerede trukket fra!

Book en opplevelse for hele familien i romjulen! Eller handle den ultimate julegaven til noen du er glad i, inkludert deg selv! Hos oss er alle velkomne, og hos oss kan alle fly! Vi holder åpent (nesten) hele julen, slik at dere kan få opplevd følelsen av fritt fall og av å kunne flyi hele romjulen!

Åpningstider hos Modern Activity Center julen 2022:

  • 24. desember (julaften) – STENGT
  • 25. desember (første juledag) – STENGT
  • 26. – 30. desember (romjulen) – 14:00 – 20:00
  • 31. desember (nyttårsaften) – STENGT
  • 1. januar (første nyttårsdag) – STENGT

Delta i vår Facebook-konkurranse

Julen handler om å gi og å dele glede. Derfor kjører vi også på med Facebook-konkurranse i år igjen, hvor alle kan delta! Hver uke frem til jul deler vi ut gavekort på vindtunnelflyving til en tilfeldig vinner! Alt du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å: like & følge oss på Facebook (dersom du ikke gjør det allerede), og å kommentere på konkurranse-innlegget. Denne uken skal vi sette sammen en jule-spilleliste, og lurer på hvilken julesang du mener er best, og hvorfor? – Gå til vår Facebook-side, og delta for å være med i trekningen av fete premier!

Følg med på vår Facebook-side, neste uke ruller vi i gang med ny konkurranse!

Vi i Modern Activity Center vil ønske deg en god helg, og god jul!