Sommerkampanje på opplevelser i Norge råeste vintunnel

Sommerkampanje: 15% rabatt på ALLE pakker!

For de aller fleste er det nå endelig sommerferie igjen! Ferien er til for å få et avbrekk fra en ellers hektisk hverdag med skole eller jobb. For å feire sommeren har vi kampanje på alle pakker til og med 31. juli.

Sommerkampanjen gjelder for ALLE opplevelses-pakker, det vil si at du får 15% rabatt på både enkeltpakker, og gruppe/familiepakker, så lenge du benytter deg av rabattkoden i kassen.

Ikke gå glipp av dette tilbudet! Enten du vil prøve Norges råeste vindtunnel med familien, eller om du er på jakt etter den perfekte gaven til den som har alt, kan vi garantere for en helt unik opplevelse som dere sent vil glemme!

I tillegg til 15% rabatt på pakker, utvider vi åpningstidene våre frem til 31. juli. Vi holder åpent mandag til fredag fra kl. 12:00 til 20:00, og lørdager og søndager fra kl: 10:00 til 18:00.

Book en sommeraktivitet for deg selv, familien eller vennegjengen i sommer! Og besøk oss på Gardermoen for en luftig opplevelse helt utenom det vanlige!

Se alle Familiepakker Se alle Gruppepakker Se alle Enkeltpakker

Tilbudet i denne kampanjen gjelder kun familiepakker, gruppepakker og enkeltpakker vist på denne siden. Tilbudet gjelder ikke andre produkter og pakkeløsninger for blant annet bursdager, utdrikningslag. proflyer. VR og AR-spill, eller mat og drikke. Kampanjen er kun gyldig mellom 20. juni og 31. juli.