Vilkår og betingelser, Modern Activity Center

Ikke book inn flytid eller kjøp gavekort før du har lest, forstått og godtatt vilkårene.

Generelt

Modern Activity Center AS er leverandør av alle opplevelser som vises på modernactivitycenter.no og er lokalisert på Balder Allé 16, 2060 Gardermoen i Ullensaker kommune.

Når du kjøper en opplevelse eller løser inn et gavekort fra Modern Activity Center (eller løser inn/bestiller en kupong levert av en ekstern leverandør), er den kun gyldig hos Modern Activity Center. Du er også bundet av de vilkårene detaljert nedenfor:

Sikkerhet

Alle som skal fly i vindtunnel hos Modern Activity Center må melde seg i resepsjonen ved oppmøte, senest 45 minutter time i forkant av flyvningen.

Før du flyr, må en samtykkeerklæring signeres og alle deltakere må gjennomgå en briefing.
Du kan fly hvis du: veier mindre enn 120kg, eller så lenge man får plass i flyutstyret / er 5 år eller over (du må passe en av våre hjelmer) / ikke være gravid / ikke tidligere ha fått skulder ut av ledd / ikke under påvirkning av alkohol, narkotika eller reseptbelagte medikamenter / har signert tillatelse fra en forelder eller verge hvis under 18 år / har signert vår samtykkeerklæring.

Alle opplevelser krever bruk av sikkerhetsutstyr, dette er obligatorisk og uten unntak. Det er ditt ansvar å lytte til instruktøren under briefingen og følge instruksjoner gitt deg mens du flyr. Instruktøren tar vare på flyverens sikkerhet etter beste evne, men alle entrer vindtunnelen på egen risiko. Modern Activity Center innehar forsikring som dekker våre ansatte og gjester.

Modern Activity Center ansetter profesjonelle instruktører. De forbeholder seg retten til å avslutte en opplevelse hvis de tror deltakeren kan utsette seg selv eller andre for fare.
Modern Activity Center er inkluderende og ønsker funksjonshemmede flyvere hjertelig velkommen. Hvis et medlem av gruppen har spesifikke krav, er det viktig at vi mottar forhåndsvarsel senest dagen i forkant av flyvningen.

Ta kontakt med oss på forhånd hvis du har spørsmål eller bekymringer angående sikkerhet eller deltagernes kvalifisering.

Pakker og priser

Prisene som vises på booking.modernactivitycenter.no er riktige etter vår kunnskap og oppdateres jevnlig.

Alle priser og pakker, reklame eller annet, kan fjernes eller endres av Modern Activity Center når som helst.

Pakkene som vises på booking.modernactivitycenter.no, med mindre annet er oppgitt, er for 1 person, etter spesifikasjon. F.eks., velger man «minipakke» har 1 person rett til å glede seg over de 2 flyvningene i pakken. 2 flyvninger er minimum-ordre hos Modern Activity Center.

Flytid

Antall flyvninger som oppleves vil avhenge av den kjøpte pakken, men hver flyvning varer typisk i 60 sekunder.

Noen av våre mer omfattende flyopplevelser kan innebære ‘doble flyvninger’ – som er omtrent 120 sekunder lange.

Frittfall-varigheten under et fallskjermhopp fra 12.000 fot / 4000 meter er rundt 45 sekunder, så hos Modern Activity Center kan du kjøpe flyopplevelser som tilsvarer minst dobbelt så lang tid som frittfall fra et ekte fallskjermhopp.

Hvis du er usikker på valg av opplevelsene, kan du ringe oss på 40102000 mellom kl12 og kl20, hver dag.

Kansellering

Kansellering av en booking må skje innen 24 timer før flyvningen. Avbestillinger etter fristen vil føre til at tiden går tapt.

Rabatter

Rabattkoder gjelder kun pakker som selges til Førstegangsflyvende, Familiepakker og Gruppepakker med midnre annet er spesifisert. Rabattkoder gjelder ikke for bursdagsselskap, utdrikningslag, proflyer-timer, bedriftspakker, Julebordspakker, Selskap og event, mat og drikke, eller andre pakkeløsninger som ikke bestilles direkte via nettløsningen vår.

Rabattkoder må legges inn i bestillingen og gjøres gyldig før betaling. Ubenyttede rabattkoder refunderes ikke i etterkant. Om det oppstår en feil og rabattkoden ikke registreres, kontakt resepsjonen før transaksjonen utføres (tlf. 401 02 000 / info@macenter.no).

Varer, bilder og video

Modern Activity Center kan tilby minner fra dagen du opplever hos oss, i form av varer, fotografier og nedlastinger av video.

Vær oppmerksom på at selv om vi gjør vårt beste, så kan vi ikke garantere det perfekte bildet av hver flyver på grunn av bevegelsen som er involvert. Som med all fotografering, kan motivets bevegelser være uberegnelige.

Selv om det er sjeldent, er fotograferings- og videosystemene våre utsatt for uforutsette tekniske feil. Om det er et problem med utstyret og slike medier er forhåndsbetalt, vil enhver kreditt være begrenset til den spesifikke verdien som er betalt for foto- og videonedlasting, og ikke mot flytid.

Foto- og videopakke som kjøpes, inkluderer et antall høyoppløselig bilder til fri bruk. Om kunden ikke gir samtykke, kan ingen bilder publiseres av vedkommende. Bildene lastes ned fra media-kiosken i 30 dager etter flyvningen. De ferdige og bestilte bildene legges i et online galleri, beskyttet med passord (din voucher-kode), og lastes ned. Ved signering av vilkårene anerkjenner du samtidig sjansen for at du kan komme til å vises på en annen kundes video- og bildefiler, uten om å kunne gjøre krav på rettigheten av disse.

Bruksrettighetene gjelder ikke videresalg, redigering eller noen form for kommersiell bruk. Kjøpte bilder og videoer må gjerne deles offentlig. Modern Activity Center beholder rettighetene til bildene, inkludert bruk av bildene på egen web-side, sosiale medier, konkurranser og relevante markedsføringskanaler. Bilder av kunder vil kun bli publisert om dere har gitt tillatelse til dette.

Modern Activity Center kan også tilby “ekstra flyvninger”. Dette er avhengig av tilgjengelighet og er ikke garantert. Vær oppmerksom på at slikt ikke er standard for noen opplevelse, men tilbys mot ekstra kostnad.
Ordrebekreftelser

Modern Activity Center sin standard for ordrebekreftelser og voucher-koder blir levert via e-post i form av en voucher-pdf til e-postadressen som er sendt inn av den som foretok bestillingen.
Vær oppmerksom på at noen e-postkontoer kan kategorisere bekreftelsene våre som uønsket eller “spam”.

Modern Activity Center er ikke ansvarlig for tap som følge av at en e-post er blokkert av webfilter eller brannmurer.

Det er ansvaret til den som foretar bestillingen å sørge for at de har lest og forstått ordrebekreftelsen og mottar voucher-koden før ankomst. Modern Activity Center kan ikke holdes ansvarlig for kunder som ikke møter forberedt, og tidsnok for opplevelsen.

Kjøp av Gavekort/Voucher

Standard Modern Activity Center-gavekortkode leveres via e-post i form av en e-kupong til e-postadressen som er sendt inn av kjøperen. Vær oppmerksom på at noen e-postkontoer kan kategorisere bekreftelsene våre som uønsket eller “spam”. Modern Activity Center er ikke ansvarlig for tap som følge av at en e-post er blokkert av webfilter eller brannmurer.

Modern Activity Center kan også tilby gavekort i plast, men disse må kjøpes på lokasjonen.

– Gavekort-innløsning

Gavekort/Vouchere kan kun innløses hos Modern Activity Center.

Vennligst ikke møt uten å løse inn gavekortet på forhånd (booking.modernactivitycenter.no). Innløsninger av koder er ikke fullført før du har mottatt en e-postbekreftelse fra Modern Activity Center, med tilhørende e-billett.

Se også “ordrebekreftelser” ovenfor for ytterligere detaljer.

– Gyldighet

Kuponger får utstedt en tydelig spesifisert utløpsdato og alle flyvninger må bookes på eller før den datoen. Hvis ikke flyvningene dine blir benyttet innen denne tiden, mistes retten.

Kuponger kan bare innløses hos Modern Activity Center.

Det er ikke mulig å gjøre bookingen før utløpsdatoen, for flyvning som skal skje etter utløpsdatoen. Dette gjelder uavhengig av om kupongen din ble kjøpt fra Modern Activity Center direkte eller via en samarbeidspartner.

– Overføring

Alle gavekort- og voucherkoder kan overføres til en tredjepart og er gyldige i henhold til «gavekortpolisen” som er beskrevet her.

– Ta med koden din

Hvis du har bestilt med en kupongkode, må du ta med deg denne dagen for flyvningene. Hvis du har fått utstedt en e-kupong (av Modern Activity Center direkte, et gavekortsselskap/samarbeidspartner), må du ha den klart til fremvisning på dagen. Smarttelefon eller lignende er OK.

– Tap

Modern Activity Center kan ikke ta ansvar om du mister eller ikke finner gavekort-/voucherkoden din.

– Mottakere av gavekort/voucher

Kjøpere av bilag erkjenner at tiltenkte mottakere bør oppfylle kriteriene for å fly:
Gavekortmottakere kan fly hvis de: veier under 120kg, eller får plass i flyutstyret / er 5 år eller over (du må passe en av våre hjelmer) / ikke være gravid / ikke tidligere ha fått skulder ut av ledd / ikke under påvirkning av alkohol, narkotika eller reseptbelagte medikamenter / har signert tillatelse fra en forelder eller verge hvis under 18 år / signerer vår samtykkeerklæring.

Betaling med Klarna

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Angrerett og reklamasjon

Norske forbrukere har 14 dagers angrerett i henhold til loven om Angrerett. Når angreretten benyttes, faller partenes plikter til å oppfylle avtalen bort. Forbrukeren vil ikke lenger kunne benytte seg av tjenesten, og tjenestetilbyder plikter ikke å utføre tjenesten. Dersom tjenesten ikke er påbegynt, har forbrukeren krav på å få refundert hele beløpet han/hun har betalt. Dersom tjenesten er påbegynt før angrerett benyttes, men før tjenesten er ferdig levert, vil forbrukeren kunne angre mot å måtte betale for den delen av tjenesten han har mottatt. Forbrukeren kan derimot normalt ikke angre på tjenester som er fullt ut levert. Du booker time for våre tjenester via bookingsystemet vårt Tunn3l. Avbestiller du vil du få refundert beløpet.

Tilleggskjøpsbetingelser bedrift

Fakturering vil skje 1 måned før avtalt oppmøte, med forfall 14 dager før.
Avbestilling må skje senest innen 14 dager før avtalt oppmøte.