GUIDE TIL FØRSTEGANGSFLYVENDE

Guide til førstegangsflyvende hos Modern Activity Center

Har du noen gang drømt om å fly? Hos Modern Activity Center på Gardermoen kan du realisere denne drømmen på en trygg og kontrollert måte med innendørs vindtunnelflyvning. Denne guiden er laget for deg som førstegangsflyvende, og den gir deg all informasjonen du trenger for å få en fantastisk opplevelse!


Hva er vindtunnelflyvning?

Vindtunnelflyvning gir deg følelsen av å sveve fritt, akkurat som under et fallskjermhopp, men uten å måtte hoppe ut av et fly. I en vindtunnel blir du løftet av kraftige luftstrømmer som simulerer fritt fall. Dette er en perfekt aktivitet for både nybegynnere og erfarne flyvere.

Forberedelser før flyvningen

Klær og utstyr

  • Komfortable klær: ha på deg komfortable klær som ikke er for løse. Joggesko anbefales for best mulig komfort og sikkerhet.
  • Langt hår: hvis du har langt hår, bør du flette det eller sette det opp for å unngå at det floker seg i vinden.
  • Ingen smykker: fjern alle løse smykker og tilbehør før flyvningen.

Under flyvningen

Opplevelsen:

Vindtunnelen hos Modern Activity Center har et flykammer på 4,3 meter i diameter og en høyde på 20 meter, noe som gir god plass til å bevege seg. Luftstrømmene kan ha en hastighet på opptil 300 km/t, men instruktørene justerer hastigheten etter ditt ferdighetsnivå.

High-Fly:

Som en ekstra opplevelse kan du legge til en «High-Fly» hvor instruktøren tar deg med opp til høyere nivåer i tunnelen. Dette gir en ekstra adrenalinboost og en fantastisk følelse av høyde.

Etter flyvningen

Foto og video:

Etter flyvningen kan du kjøpe bilder og videoer av opplevelsen din. Disse kan enkelt hentes ved å bruke voucher-koden din på Modern Activity Center sin nettside.

Mat og drikke:

Kaféen på Modern Activity Center tilbyr et utvalg av mat og drikke, inkludert pizza, toast og kaker etter flyvningen.

Viktig å merke seg

  • Aldersgrense: aldersgrensen for å fly i vindtunnelen er 5år.
  • Vektgrense: vektgrensen for flyvning er ca. 120kg. Dette er for å sikre sikkerheten til alle deltakere.
  • Antall flyvninger: for førstegangsflyvende anbefales det å starte med minst to flyvninger for å få en god følelse av opplevelsen. For å virkelig mestre teknikken kan seks flyvninger være ideelt.
  • Sikkerhet: gravide anbefales ikke å fly, og personer som har hatt skuldre ute av ledd har ikke lov å delta. Det er også viktig å merke seg at man ikke kan fly hvis man har drukket alkohol.

Innendørs vindtunnelflyvning er en spennende og unik opplevelse som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Hos oss får du profesjonell veiledning og en trygg, morsom flytur som førstegangsflyvende i vår vindtunnel!

Du kan realisere drømmen om å fly ved å benytte deg av vårt Drop-In-tilbud som gir deg to flyvninger for bare 390,-!

390,-

2 flyvninger for 1 person

SJEKK LEDIG TID