Om oss

Modern Activity Center bærer navnet sitt med stolthet. Vi tilbyr spennende og høyteknologiske opplevelser, helt utenom det vanlige. Opplevelser som kan underholde besøkende i timevis. Her kan man oppleve en mengde simulerte og fysiske aktiviteter i trygge og kontrollerte omgivelser. Senteret ligger på Gardermoen, en kort reise fra Oslo. 

Et moderne opplevelsessenter

Den digitale klatreveggen registrer bevegelser, og gjør det mulig å samle poeng og konkurrere på tid. I våre VR/AR-simulatorer kan man spille alt fra lasertag til dance-off, eller kjøre berg og dalbane. VR-briller med egne sensorer gjør spillene virkelighetsnære, som skaper engasjement og kanskje et sug i magen.

Hovedattraksjonen vår er Norges største vertikale vindtunnel med et flykammer på 4,3 meter i diameter, 5 meter høyt skuddsikkert glass og en vindhastighet opptil 300 km/t. Her kan hvem som helst kjenne følelsen av fritt fall, så sant man har fylt 5 år, ikke er gravid eller har problemer med skuldre som går ut av ledd. Våre flinke og hyggelige instruktører kan instruere og veilede på alle nivåer.

Vi tilbyr også pakker for de som ønsker å utvikle seg som flyver, til å bli en proflyer.
Som proflyer får du/dere fordelen av lavere priser, muligheter til utvikling av dine egne flyferdigheter som gjør at du og dere etter hvert kan begynne å fly sammen.

Senteret rommer også en liten butikk og et stort loungeområde med en hyggelig kafé som serverer hjemmelaget mat, samt serverer øl og vin. Vårt konferanserom har plass til 40 personer. Lokalene kan bookes til selskaper, eventer og konferanser for både private og bedrifter, og huse mindre, så vel som store arrangementer.

Modern Activity Center befinner seg bare noen steinkast fra Keplerstjerna og kun 10 minutters kjøring fra Gardermoen flyplass. Bygningen, som er tegnet og designet av Nordic – Office of Architecture og utviklet av Møller Eiendom, reiser seg elegant i landskapet og vi er lette å finne. Vi har romslig parkeringsplass og mulighet for el-billading. I gangavstand til senteret finner du gode muligheter for overnatting.

Velkommen til en opplevelse utenom det vanlige!

20% rabatt på overnatting

Thon Hotel Oslo Airport og Thon Hotel Gardermoen ligger sentralt til kun 7 minutters gange fra Modern Activity Center. Hotellene er ideelt for deg som trenger overnatting i forbindelse med ett besøk på Modern Activity Center. Thon Hotels i samarbeid Modern Activity Center skreddersyr arrangementer for grupper.

Bestill overnatting på Thon Hotels via Modern Activity Center og få 20% rabatt.

Thon-Hotels-logo

Våre ansatte

Anna Monsen

Anna Monsen

Daglig leder/Salg

 anna@macenter.no
  484 53 090

Sol-Hanna

Sol-Hanna Korsmo Berntsen

Resepsjonsansvarlig

Vegard Alexander

Vegard Alexander Larsen

Hovedinstruktør

Våre instruktører

Stig Inge

Stig Inge Rønning

Hanna

Hanna Lund

Kristian

Kristian Jahr

Emil

Emil Holen

Kaja

Kaja Nedregard

David

David Lauritsen

Oda

Oda Vereide

Aleksei

Aleksei Yudin

Magnus

Magnus Winther

Sindre

Sindre Berntsen

En firmafest helt utenom det vanlige

Book deres neste arrangement hos oss for en garantert unik opplevelse

Les mer Ta kontakt for tilbud