Om oss

Modern Activity Center bærer navnet sitt med stolthet. Vi tilbyr spennende og høyteknologiske opplevelser, helt utenom det vanlige. Opplevelser som kan underholde besøkende i timevis. Her kan man oppleve en mengde simulerte og fysiske aktiviteter i trygge og kontrollerte omgivelser. Senteret ligger på Gardermoen, en kort reise fra Oslo. 

Et moderne opplevelsessenter

Den digitale klatreveggen registrer bevegelser, og gjør det mulig å samle poeng og konkurrere på tid. I våre VR/AR-simulatorer kan man spille alt fra lasertag til dance-off, eller kjøre berg og dalbane. VR-briller med egne sensorer gjør spillene virkelighetsnære, som skaper engasjement og kanskje et sug i magen.

Hovedattraksjonen vår er Norges største vertikale vindtunnel med et flykammer på 4,3 meter i diameter, 5 meter høyt skuddsikkert glass og en vindhastighet opptil 300 km/t. Her kan hvem som helst kjenne følelsen av fritt fall, så sant man har fylt 5 år, ikke er gravid eller har problemer med skuldre som går ut av ledd. Våre flinke og hyggelige instruktører kan instruere og veilede på alle nivåer.

Vi tilbyr også pakker for de som ønsker å utvikle seg som flyver, til å bli en proflyer.
Som proflyer får du/dere fordelen av lavere priser, muligheter til utvikling av dine egne flyferdigheter som gjør at du og dere etter hvert kan begynne å fly sammen.

Senteret rommer også en liten butikk og et stort loungeområde med en hyggelig kafé som serverer hjemmelaget mat, samt serverer øl og vin. Vårt konferanserom har plass til 40 personer. Lokalene kan bookes til selskaper, eventer og konferanser for både private og bedrifter, og huse mindre, så vel som store arrangementer.

Modern Activity Center befinner seg bare noen steinkast fra Keplerstjerna og kun 10 minutters kjøring fra Gardermoen flyplass. Bygningen, som er tegnet og designet av Nordic – Office of Architecture og utviklet av Møller Eiendom, reiser seg elegant i landskapet og vi er lette å finne. Vi har romslig parkeringsplass og mulighet for el-billading. I gangavstand til senteret finner du gode muligheter for overnatting.

Velkommen til en opplevelse utenom det vanlige!

Våre ansatte

Anna Monsen

Anna Hetz

Daglig leder/Salg

 anna@macenter.no
  484 53 090

Cecilie Erdmann Ottosen

Cecilie Erdmann Ottosen

Salg og arrangement ansvarlig

salg@macenter.no
937 74 212

Våre instruktører

Vegard Alexander

Vegard Alexander Larsen

Hovedinstruktør

Stig Inge

Stig Inge Rønning

David

David Lauritsen

Emil

Emil Holen

Kaja

Kaja Nedregard

Instruktør Daniel

Daniel Nilsen Dale

Instruktør Alan

Alan Charles

Aleksei

Aleksei Yudin

Magnus

Magnus Winther

Sindre

Sindre Berntsen

Instruktør Ørjan

Ørjan Rønning

Gira på en dag hos oss med jobben?

Teambuilding, kickoffs, workshops, firmafester eller julebord - vi skreddersyr et opplegg for dere!

Se hva vi kan tilby