Aktiviteter for bedrifter

Hos oss finner du aktiviteter som garantert vil løfte teamspiriten i bedriften. Alt fra et par timer annerledes og unikt avbrekk, til sommerfesten kollegaene dine vil snakke om lenge.

Les mer Kontakt oss for tilbud Julebord

Våre fasiliteter kan huse små og store grupper, og møterom har alt av nødvendig utstyr. Servering fra vårt eget kjøkken eller en fantastisk buffé fra Sumo og dessuten en bar som holder alle rettigheter.

Sett en wow-faktor på neste samling, enten det er en dag på eksternt kontor, en ledersamling, et inspirerende foredrag eller en dag med teamwork sammen med kolleger.

Fortell oss om formålet, så forslår vi et opplegg unikt for deres behov!

LIFT OFF: Løftende team-building

 Lær dere å fly i lag, og reis hjem som Proflyere

Opplevelsen består av tre 5-minutters flyøkter på vindtunnelen, fordelt gjennom dagen. Alt av nødvendig utstyr er inkludert for en trygg flytur og full orientering med en sertifisert instruktør, som vil lede dere gjennom hele prosessen. Gjennom teori og praksis vil dere lære grunnleggende bevegelser, og heie frem hverandre på veien mot å mestre kunsten av kroppsflyvning. Når dagen er gjennomført er du en sertifisert Proflyer hos Modern Activity Center med fordeler som gunstigere priser og invitasjon til Pro-flyer arrangementer hos Modern Activity Center.

I pakken inngår også et herlig måltid med drikke, kaffe med noe ved siden, påfylling med energi under dagen, lek i vår VR-park og proflyer-sertifikat til alle.

Bedriftspakker

Vi tilbyr komplette pakker for bedrifter. Legg neste samling eller konferanse hit, og gjør det til en opplevelse.

Fra kl 08:00 vil dere få tilgang til konferanserom med skjerm og alt nødvendig utstyr for opptil 40 personer. Det vil bli servert kaffe og drikke med kake og frukt til under møtet, i tillegg til lunsj med drikke.

Pakken inneholder selvfølgelig flytur i vindtunnel for alle deltakere. Dere får utdelt utstyr og få instrukser fra en av våre instruktører før det bærer ut i vindtunelen for dagens virkelige høydepunkt. Som en bonus får dere en alle en High-fly, samt bilder og video fra flyveturen.
Dere vil også få fri tilgang til VR-parken under hele oppholdet.

Ta kontakt for et skreddersydd opplegg etter deres ønske.

Foredrag med Karina Hollekim

Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?Karina sin inspirerende historie om viljestyrke og å aldri gi opp, vil utfordre publikum til å våge å satse og følge drømmene sine

Fuelbox

Modern Activity Center + Fuelbox = Sant

Kombiner adrenalinkick og følelsen av å fly med gode samtaler som skaper samhold og fellesskap!

Inspirerende foredrag og engasjerende TalkShops sammen med FuelBox vil gi dere en dag dere sent kommer til å glemme her hos oss på Modern Activity Center.

Foredrag med Tom Nordlie

Et personlig opplegg for din bedrift, med fokus på kollektiv styrke og potensiale og med mål om å skape nye visjoner.

Bidra til at dine medarbeidere reiser hjem inspirerte og med ny, frisk motivasjon. Ta kontakt for å skreddersy og booke et foredrag med Tom Nordlie i våre fasiliteter.

Servering fra Sumo Restaurant

Sett prikken over i-en på deres firmafest med spennende og smakfull Asian Fusion levert av Sumo. Her finner du noe for alle, garantert! Sumo leverer alt fra sushi til varmmat inspirert av retter fra Asia, Europa, og Amerika, i selvfølgelig og vegetarretter.

Kontakt oss for et unikt tilbud på servering fra Sumo

Fly med dine kollegaer! Fra 600,- pr. person

bedrift@macenter.no

Besvares fortløpende.
Normalt i løpet av én time

(+47) 484 53 090

Vi besvarer din henvendelse på telefon
alle hverdager mellom kl. 09.00 til 17.00

Balder Allé 16, 2060 Gardermoen

Kom gjerne innom for en hyggelig
og uforplikentde prat

Bruk gjerne kontaktskjemaet:

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
  • Vi er glad i roboter, men ikke i kontaktskjemaet vårt.

Dette sier noen av våre kunder:

Det norske Yrkeslandslaget tilbrakte en hel dag på Modern Activity Center med ett mål for øye, å bygge lagfølelse og felles mål. Vi var en gruppe bestående av 18 personer fra ulike steder i landet som i liten grad kjente hverandre fra før. Å møtes for gang og få utfordringen med å lære seg å fly, var en herlig kombinasjon av å kaste seg på dypt vann og, under kyndig veiledning av instruktørene, oppleve en gryende mestringsfølelse. Vi merket umiddelbart at den felles opplevelsen bandt gruppen sammen og skapte en ny gruppedynamikk.

Karina Hollekims sterke foredrag bidro til ettertanke. Foredraget "Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?», hadde dybde som satte spor. Hun trakk trådene fra sin egne dramatiske historie og over til hvordan vi som gruppe kan bruke de mulighetene vi har til å nå våre drømmer og mål.

Utøverne og trenerne på Yrkeslandslaget møtes for første gang på denne samlingen, og vi reiste hjem tryggere, sterkere og mer samlet! Et bra steg videre mot vårt hovedmål, høstens WorldSkills i Shanghai, som er verdens største lagkonkurranse.