Black Week-salget hos Modern activity Center er i gang

BLACK WEEK-SALGET ER I GANG!

Da er tiden endelig kommet. Slutten av november signaliserer starten av Black Week – som for deg betyr at det er mulig å sikre deg heftige opplevelser i Norges Råeste vindtunnel! Enten det er noe du vil unne deg selv som noe lite ekstra, eller dersom du er på jakt etter (det vi mener er) Norges feteste julegave til den som har alt!

Årets Black Week sparkes i gang i dag, og varer til og med Cyber Monday 28. november. Under hele denne perioden får du 25% rabatt på alle vindtunnel-pakker for enkeltpersoner og familier eller grupper! Alt du trenger å gjøre er å benytte deg av rabattkode BLACK25 i kassa når du booker eller bestiller flytid eller gavekort! Så enkelt er det!

Alle våre vindtunnel-pakker inkluderer opptil flere flyturer i vindtunnelen. Men, vårt tips er å velge en pakke som inkluderer valgfrie AR- og VR-opplevelser i tillegg!

Black Week-tilbud med 25% rabatt på utvalgte pakker hos Modern Activity Center

Duopakken er den perfekte pakken for to kompiser, for daten, kjæresteparet, eller bryllupsdagsgave! Her får to personer 3 flyvninger hver, inkludert en High-Fly hver, samt 4 valgfrie AR- eller VR-opplevelser. Book Duopakke her!

Black Week-tilbud med 25% rabatt på utvalgte pakker hos Modern Activity Center

Komplett Opplevelse Familiepakke er den ultimate pakken for familier, grupper eller vennegjenger som har lyst til å oppleve alt vi har å by på! Her får du inkludert i pakken: 12 flyvninger med 1 High-Fly til hver, for opptil 6 personer. I tillegg får man med 12 valgfrie AR- og VR-opplevelser, samt foto og video fra vindtunnelen! Book Komplett Opplevelse Familiepakke her!

Black Week-tilbud med 25% rabatt på utvalgte pakker hos Modern Activity Center

Den Komplette Opplevelsen er en pakke vi har satt sammen til de som vil ha “den komplette opplevelsen”. Denne inkluderer for 1 person: 4 flyvninger med 1 High-Fly og fire valgfrie AR- og VR-opplevelser. Det er ikke uten grunn at dette er vår bestselger! Book din Komplette Opplevelse her!

Så hva venter du på? Book flytid i dag, og få 25% rabatt, før de beste flytidene fylles opp!
Og husk! Rabattkode: BLACK25