Vindtunnelflyving er den perfekte romjulsaktiviteten

Den perfekte romjulsaktiviteten!

Julen er for alvor i gang, og julaften har kommet og gått! Det er romjul, og på tide å tilbringe litt kvalitetstid med familie og venner. Mange av oss har hatt stor glede av mye god mat, drikke og ikke minst stillesitting! Er du en av dem som kanskje har levd opp til dette i litt for stor grad? – Hva med å ta med deg barna, dama, mor og far, eller noen venner på en dag med rake motsetningen av å sitte stille?

Dersom du ikke har fått det med deg, så har vi julesalg med 20% rabatt på vindtunnel-opplevelser for enkeltpersoner og familier ut hele desember. Det betyr at dersom du føler marken krype, men samtidig er lei snø og kulde, så finner du den perfekte romjulsaktiviteten for både små og store her på Gardermoen!

Book en dag (innendørs sådan) med aktiviteter fulle av fart, spenning og adrenalin for hele familien, vennegjengen, eller deg selv for den saks skyld. Vær rask, og sikre deg den beste flytiden før året er omme og tilbudet utløper! Husk at du ikke trenger rabattkode, og at du også kan handle raskt og enkelt med Vipps i kassa hos oss. – Se våre juletilbud her!

Åpningstider i romjulen 2022:

  • 24. desember (julaften) – STENGT
  • 25. desember (første juledag) – STENGT
  • 26. – 30. desember (romjulen) – 14:00 – 20:00
  • 31. desember (nyttårsaften) – STENGT
  • 1. januar (første nyttårsdag) – STENGT

Vi ønsker deg en fortsatt flott romjul, og riktig godt nytt år!