Høstferie-aktiviteter for store og små hos Modern Activity Center!

Høstferie-aktiviteter for store og små hos Modern Activity Center!

Høstferien er her, og hva kan være bedre enn en dag fylt med spenning, latter og uforglemmelige opplevelser for hele familien? Hos Modern Activity Center har vi den perfekte aktiviteten for dere.


Høstpakken vår er nå tilgjengelig for booking

Høstferien er den ideelle tiden for deg og dine nærmeste å oppdage eller gjenoppleve magien vårt aktivitetssenter har å tilby. Tenk deg å kunne føle vinden mot ansiktet ditt, le sammen med venner eller familie, og deretter dykke inn i en annen verden hvor virkelighet møter fantasi. Dette er en unik sjanse til å kombinere det beste fra det virkelige og det virtuelle univers!

For kun 550,- per person får dere ikke bare følelsen av å sveve fritt i luften 2 ganger hver, men også en valgfri AR- eller VR-opplevelse som vil forbløffe både unge og voksne!

Kun 550,-

LES MER

En Høstpakke inneholder:

  • 2 flyvninger for 1 person
  • 1 valgfri AR eller VR-opplevelse
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør

Legg til:

  • High-fly for 175,- pr. person
  • Foto og video fra vindtunnelen for 100,-

Flytid kan kun bookes mellom 02.10.2023 og 15.10.2023

Tilbudet er gyldig fra 18.09.2023 til 22.10.2023. Ordinær pris 745,-

BOOK FLYTID

En perfekt høstferie-opplevelse for barnefamilier

Uansett om barna dine er små eller litt større, er dette en opplevelse skreddersydd for alle. Det er ikke bare en mulighet for barna å utfolde seg og lære og oppleve noe nytt, men også en tid for familiebånd og minner som vil vare livet ut.

Husk, vår Høstpakke er kun tilgjengelig for salg og booking i løpet av høstferien (uke 40 og 41). Ikke la denne fantastiske muligheten gli mellom fingrene. Dette er den perfekte høstferie-aktiviteten for alle barnefamilier som planlegger å tilbringe ferien hjemme i år.

Reserver din plass i dag, og gjør denne høstferien til en dere aldri vil glemme!