En proflyer hos Modern Activity Center

Hva er en «Proflyer»?

Du har kanskje sett at vi har tilbud til Prolyers på vår nettside, men er usikker på hva en Proflyer er? Hvem kan bli Proflyere hos oss, og hva innebærer det? Finn ut mer om hvem vi mener en Proflyer er, og hvordan man blir det i dette innlegget.

Det å fly i vindtunnel er en opplevelse mange har drømt om. Følelsen av å kunne fly blir til virkelighet, og det helt uten uten å kaste seg ut i løse lufta fra et fly lagt oppe i luften. Vindtunnelen er er alternativ til fallskjermhopping som gir deg den samme lufthastigheten, motstanden og treningen. Fordelen med vindtunnel er at det er tilgjengelig og det er trygt. Spesielt for folk flest, med det man kan kalle et mer normalt rasjonale og normale frykter.

Mange av våre gjester har blitt bitt av basillen, og kjenner på lysten til å fly i vindtunnel igjen og igjen. Noen andre få av våre stamgjester er faktsik også basehoppere eller fallskjermhoppere. Dette er menneskene som oftest blir «Proflyer» her på Modern Activity Center.

Begrepet «Proflyer» brukes om personer som har tatt og bestått vårt Proflyer-kurs. Men, man trenger ikke være profesjonell fallskjermhopper eller basehopper for å bli Proflyer hos oss. Tittelen Proflyer er for alle som som elsker å fly, og tar vintunnelflyvingen et steg videre.

Så enten du er verdensmester i fallskjermhopping, flyr fordi det er gøy, liker samholdet og kameratskapet, eller fordi du ønsker å mestre en ny ferdighet, så er du hjertelig velkommen hit for å bli sertifisert Proflyer hos Modern Activity Center!