Moder Activiy Center er på IAAPA messe

Ignacio og Anna hilser fra IAAPA Orlando

Daglig leder Ignacio og assisterende leder Anna er nå på plass i Orlando, Florida. De har sendt en hilsen til oss andre her hjemme!

IAAPA-messen er i gang, og første dag med utstiliing av de råeste nye leketøyene er over. Modern Activity Center sine representanter, daglig leder Ignacio og assisterende leder Anna, kan melde om varmt vær, jet-lag og slitne ben.

Modern Activity Center ønsker å gi våre besøkende den kuleste opplevelsen vi kan. Derrfor er vi på messe for å se etter nye spennende tilskudd til vårt senter på Gardermoen.

Dag én på IAAPA-messen har gått med på å se så mye vi kan av VR, AR, spill og undeholdning. Siden vi er kjent med og allerede har en forkjærlighet for VR-teknologi, har vi hatt spesielt stort fokus på dette. Blant annet har vi fått testet Free Roam VR-opplevelser, som gir en helt ny type VR-opplevelse enn det de fleste er vant til. Kanskje dette er noe for oss?

Våre representanter fortsetter opplevelsesreisen og jakten på et potensielt nytt tilskudd til senteret i morgen. Men nå er det dags for en ekte amerikansk middag med en altfor stor sukkerholdig leskedrikk til!

Følg med på vår Facebookside og Instagram, og hold deg oppdatert på nyheter og kampanjer i fremtiden.