Julekmapanje med gode juletilbud hele desember

Julekampanje! – Gode tilbud på opplevelser hele desember

Modern Activity Center ringer julen inn med juletilbud slik at du kan gi dine kjære og kjente uforglemmelige opplevelser til jul! Vi har noe for en hver, og tilbudene gjelder ut hele desember!

Er du lei av å stresse med julegavehandelen? Hver år skal det fartes rundt og handles inn julegaver som åpnes, fikles med, og som blir glemt noen dager etter julaften. Men hva om du heller kunne gi minner for livet, og det hele uten å løfte deg av sofaen? — Da har du kommet til riktig sted! Modern Activity Center er stedet for uforglemmelige opplevelser, og i hele desember har vi juletilbud med 15% rabatt på opplevelsespakker med flyving i vindtunnel, topp moderne VR-simulatorer og interaktiv AR-klatrevegg for store og små!

Til de som sliter med å finne ut hva de skal gi til den som «har alt», eller som er lei av å gi dingser til jul, har vi nå satt ned prisen på våre mest populære enkeltpakke; «Den komplette opplevelsen«.

Venneparet eller kjæresteparet kan dele opplevelsen sammen med vår «Duopakke» — Hva med en datenight?

Men mest av alt er julen tiden for å være sammen med familien. Så enten din egen familie har behov for et spennende avbrekk fra en stressende hverdag, eller du kjenner en familie som trenger å tilbringe mer tid sammen, så har vi skrudd ned prisen på ALLE familiepakker. La julematen synke, og kom til oss på Gardermoen for en dag med action, moro, og gode minner.

Kjøper du et gavekort, er dette gyldig i et helt år. Da slipper du å tenke på å booke tid og koordinere i hemmelighet, den heldige mottakeren kan selv booke flytid ved en annen anledning!

For å benytte deg av juletilbudet og sikre deg Norges kanskje råeste julegaver, bruker du enkelt og greit rabattkode: «JUL15» i kassen i vår nettbutikk.

Vi kjører også konkurranser på Facebook helt frem til Julaften, hvor du kan vinne fete premier! Og mens du er der kan du like gjerne like, kommentere og dele vel?

Vi i Modern Activity Center ønsker deg lykke til med julegavehandelen, og en riktig god jul!