Utdrikningslag-pakker er nå på tilbud hos Modern Activity Center

Kickstart utdrikningslaget hos Modern Activity Center!

Er du på jakt etter den ultimate opplevelsen for et uforglemmelig utdrikningslag? Da har du kommet til rett sted! Modern Activity Center tilbyr nå fantastiske pakkeløsninger på utdrikningslag for alle eventyrlystne der ute. Book nå og spar stort på en actionfylt og unik feiring ut mai!

Hos Modern Activity Center tror vi på å skape minner som varer livet ut. Med våre spesialtilpassede utdrikningslag-pakker kan bruden eller brudgommen, du og dine venner nyte en hel dag med spennende og utfordrende aktiviteter. Våre erfarne instruktører vil sørge for at dere får en trygg, morsom og engasjerende opplevelse, uansett ferdighetsnivå.

Våre utdrikningslag-pakker inneholder aktiviteter som passer for alle. Fra adrenalinfylte opplevelser i Norges råeste vindtunnel, VR-simulatorer og AR-spill, til mer avslappende og sosiale aktiviteter og teambuilding-leker. Vi har noe for enhver smak og interesse!

Å velge Modern Activity Center for utdrikningslaget ditt gir deg ikke bare en dag full av eventyr, men også en stressfri planleggingsprosess. Vi tar oss av alle detaljer, fra mat og drikke levert av Sumo Restaurants, til transport med VIP Transport. Det eneste du trenger å gjøre, er å samle vennegjengen, møte opp, og forberede dere på en dag full av spenning, moro og gode minner, vel dokumentert med bilder og video fra vindtunnelen!

Ikke la dette fantastiske tilbudet glippe! Book eller reserver et eventyrlig utdrikningslag hos Modern Activity Center nå og spar stort ut hele mai. Kjøp direkte på vår nettside, eller kontakt oss i dag for å planlegge den ultimate feiringen for en brud eller brudgom som fortjener noe utenom det vanlige. Vi gleder oss til å være en del av deres store dag!

Tilbudspriser - Utdrikningslag

 Før 5000,- 
Nå 4500,-

Les mer
  • For 6 personer
  • Alkofrie bobler
  • 2 flyvinger per person
  • 2 VR-turer per person
  • Foto- og videominner av hele utdrikningslaget
  • High-fly for bruden/brudgommen
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert
BOOK PAKKE

Førpris: 5000,- 
Tilbudet er gyldig t.o.m. 31.05.2023

 Før 825,- 
Nå 750,-

Les mer
  • Legg til en ekstra gjest
LEGG TIL

Førpris: 825,- 
Tilbudet er gyldig t.o.m. 31.05.2023