Vindtunellen hos Modern Activity Center

Kjeder du deg i høstferien? – Nå får du 15% rabatt!

Det er blitt høst. Været veksler mellom grått og trist, og tørt og vått. De fleste av oss har merket at kulden kommer krypende. Dette betyr for mange at aktivitetene også trekker inn i varmen. Men, det betyr ikke at du er begrenset til brettspill og lineær-TV i høstferien. Frem til 9. oktober får du 15% rabatt på spennende opplevelsespakker med vindtunnelflyving for hele familien hos oss!

Ble det ikke ferie i syden i år? Er det ikke snø på fjellet? Har ikke familien noen planer for høstferien? Ta turen til vårt aktivitetssenter i høstferien for litt ekstra fart og spenning! Fly i vindtunnel, kos dere med gøyale VR-spill, og lek i vår AR-klatrevegg! Garantert moro for både små og store!

Vi kjører i disse dager en høstferiekampanje på alle våre familie- gruppe- og enkeltpakker! Du får nå 15% rabatt ved bruk av rabattkode OKTOBER15 i handlekurven når du booker heftige opplevelser hos oss! Har du ikke tid til å fly i høstferien, men ønsker fortsatt å benytte deg av dette tilbudet? Kjøp nå, fly senere! – Eller kjøp et gavekort på vindtunnelflyving til den som har alt!

Kassasystemet vårt er nå oppdatert, og du kan nå betale enkelt og raskt med Vipps!
Så hva venter du på? Bestill hele familiens høstferieaktivitet hos oss nå!

Priser Familiepakker Priser Enkeltpakker