Norges råeste firmafest booker du hos Modern Activity Center

Norges råeste firmafest arrangeres hos oss!

Er du lei det samme gamle opplegget på firmafest, kick-off eller julebordet? Foreslå til “festkommiteen” i din bedrift at firmafesten legges til Modern Activity Center da vel?! Her finner dere opplegg og opplevelser helt utenom en vanlig firmafest, dét kan vi garantere

Modern Activity Center har et helt unikt opplegg for bedrifter som ønsker å sette en wow-faktor på sine firmafester, julebord, teambuilding eller samlinger. Her kan kollegaer dele  og skape uforglemmelige minner sammen med heftige opplevelser, og samtidig nyte en avslappet og deilig middag i private rom i vårt aktivitetssenter. En perfekt festkveld i våre øyne!

Opplev følelsen av å virkelig kunne fly i vår vindtunnel! Den er ikke bare Norges råeste, men den største og sterkeste i hele Skandinavia! Våre dyktige instruktører vil dele ut utstyr og gi kursing om hvordan dere behersker kroppen i fritt fall, før dere alle får hver deres tur til å fly i vindtunnelen!

I vårt aktivitetssenter har vi også spennende og engasjerende Virtual Reality-simulatorer hvor dere kan konkurrere eller samarbeide om oppgaver i fjerne fantasiunivers! I tillegg har vi også Augmented Reality-opplevelser for de som føler seg ekstra spreke! Dere vil ha fri tilgang til alle våre AR og VR-opplevelser under deres opphold.

Vår samarbeidspartner, Sumo Restaurant, leverer deilig Asian Fusion, sushi, varmretter vegetarmat til deres private rom som rommer alt fra noen få personer til 100 mennesker. Her kan dere nyte en bedre middag og drikke fra vår bar, som holder alle rettigheter, i fred og ro!
Dersom dere har behov for transport til og fra Gardermoen, kan vår transport-partner VIP transport stille med biler og minibusser etter deres ønske.

Foreslå at firmafesten legges til Modern Activity Center neste gang dere snakker om dette på din arbeidsplass du også! Dere kan kontakte oss for en uforpliktende prat om deres drømme-fest, så setter vi sammen et skreddersydd tilbud for dere!

Fly med dine kollegaer! Fra 600,- pr. person

bedrift@macenter.no

Besvares fortløpende.
Normalt i løpet av én time

(+47) 484 53 090

Vi besvarer din henvendelse på telefon
alle hverdager mellom kl. 09.00 til 17.00

Bruk gjerne kontaktskjemaet:

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.
  • Vi er glad i roboter, men ikke i kontaktskjemaet vårt.