Mandagspakke inkluidert vindtunnelflyving hos Modern Activity Center

Ny pakkeløsning hos Modern Activity Center: Mandagspakken!

Er du klar for å kjenne adrenalinet pumpe gjennom kroppen og drømmer om å fly i vindtunnel? Hos Modern Activity Center på Gardermoen er vi stolte over å introdusere vår nye pakkeløsning for vindtunnelflyving: Mandagspakken! For kun 500 kr kan du oppleve 2 flyvninger i vindtunnel, samt instruksjoner, leie av utstyr og briefing av en instruktør.

Vindtunnelflyving gir deg en unik mulighet til å oppleve følelsen av fritt fall uten å måtte hoppe ut av et fly. Det er både trygt og gøy for alle aldre og ferdighetsnivåer. Enten du er en nybegynner som ønsker å prøve noe nytt, eller en erfaren flyver som vil finpusse teknikken, vil vår pakkeløsning gi deg en uforglemmelig opplevelse!

Vårt toppmoderne anlegg ved Gardermoen tilbyr de beste forholdene for vindtunnelflyving. Med vår høyteknologiske vindtunnel kan du oppleve realistisk simulering av fritt fall, og samtidig kontrollere din egen flyvning ved hjelp av instruktøren. Våre erfarne instruktører vil guide deg gjennom hele prosessen og sørge for at du får en trygg og spennende opplevelse.

Vindtunnelflyving på Gardermoen er en aktivitet som passer for alle, det er også en flott mulighet til å prøve noe nytt og utfordrende sammen med venner, familie eller kolleger. Så hvorfor ikke gi det et forsøk og oppleve følelsen av å kunne fly?

Mandagspakken er kun tilgjengelig for booking på mandager. Vi anbefaler å bestille på forhånd, da plassene fylles raskt opp. Klikk her for å booke din mandagsflyvning!

Vi gleder oss til å se deg hos Modern Activity Center på Gardermoen og dele gleden av vindtunnelflyving med deg!

Fra 500,-

Les mer
  • 2 flyvninger for 1 person
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert
  • Flytid kan kun bookes på mandager

Legg til:

  • High-fly for 175,- per person
  • Foto og video fra vindtunnelen for 100,-
BOOK FLYTID