NYHET! Komplett opplevelse familiepakke

Nyhet! Vi lanserer Komplett Opplevelse Familiepakke

Vi i Modern Activity Center ønsker å kunne tilby alle en komplett opplevelse hos oss! Derfor lanserer vi nå Komplett Opplevelse Familiepakke! Vår bestelgende enkeltpakke er nå tilgjengelig for familier og grupper.

Har du lyst til å ta med familien på en spesielt kul opplevelse, men er ikke sikker på hva du skal velge hos oss for å kunne gi alle en «komplett opplevelse»? Ta det helt med ro, for nå har vi tatt inspirasjon fra vår enkelt pakke – Den Komplette Opplevelsen, og satt sammen en tilsvarende pakke for familier og grupper.

Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver her hos oss. Så vår nye Komplett Opplevelse-pakke for familier inneholder:

  • Som alltid er leie av utstyr, instruksjoner og oppfølging fra instruktør inkludert
  • Til sammen 12 flyvninger, fordelt på maks 6 personer
  • En High-fly til hver er inkludert
  • Video til hele familien er inkludert
  • 12 VR- eller AR-opplevelser er inkludert

Dette mener vi er en suksess-oppskrift for en helaften for både store og små! Dere får altså flyving i vindtunnel for opptil 6 personer, inklusive High-Fly, som betyr at en instruktør tar dere med opp i 10 meters høyde i omtrent 45 sekunder. I tillegg får dere med 12 AR- eller VR- opplevelser, slik at dere kan få lekt dere i våre nyeste simulatorer og attraksjoner. Alt dette til den nette pris av 5000 riksdaler!

Vår kafe serverer også lett mat, drikke og snacks for de som skulle bli fysne eller sultne i løpet av oppholdet hos oss. Vi kan også arrangere servering fra vår samarbeidspartner, Sumo Restaurants for større grupper, selskap og arrangementer. Kontakt oss for mer informasjon.

Les mer og book en Komplett Opplevelse for hele familien her.

For de som er mest interessert i å kun fly i vindtunnelen, kan vi anbefale en av våre andre familie- eller gruppepakker, disse kan du lese mer om og booke her.

Ta med deg hele familien eller vennegjengen på en spennende og actionfylt dag hos Modern Activity Center på Gardermoen utenfor Oslo. Skap uforglemmelige minner sammen med gøy og moro for både store og små!