Vi feirer 5-årsjubileum!

Kan du tro det? 5 år?! Den 26. April er det det hele 5 år siden vi åpnet dørene til Modern Activity Center for første gang. Dette føler vi at må markeres , og da med litt ekstra gøy og moro for alle som vil delta i feiringen!


På selveste 5-årsdagen, fredag 26. april, åpner vi dørene litt tidligere enn normalt slik at de som har anledning kan komme og bli med på feiringen. Vi vil derfor ha jubileumsfest i vårt aktivitetssenter fra kl. 13:00 til kl. 18:00!

Vi ønsker at alle besøkende på jubileumsdagen skal få en liten ekstra oppmerksomhet, og kliner derfor til med 2 for 1 på alle vindtunnelopplevelser (gjelder ikke Proflyer) for de som møter opp mellom kl. 13:00 og 18:00!

I tillegg vil de få gratis tilgang til våre AR- og VR-opplevelser mellom kl. 13:00 og 18:00!

Som om ikke det var nok, kommer vi til å kjøre i gang med konkurranse, hvor alle besøkende kan delta og være med i trekningen av en familiepakke på vindtunnelopplvelser!

Booking på nett vil være stengt frem til kl. 18:00 den 26. april, så det er bare å møte opp fra åpningstid for å benytte seg av dette spinnville tilbudet! Her kjører vi førstemann til mølla-prinsippet for alle oppmøtte, så sørg for å møte opp i god tid!

Bli med oss å feire 5 år, vi lover en festdag med lek, gode tilbud, konkurranser og minner for livet!

Modern activity Center feirer 5 år