endringer i åpningstider fra 14. august

Endringer i åpningstider fra 14. august

Hos Modern Activity Center streber vi alltid etter å gi dere den beste opplevelsen. Vi elsker å lytte til tilbakemeldingene deres, og vi jobber stadig med å tilpasse vårt tilbud til deres behov. Noen ganger innebærer dette små forandringer, og andre ganger litt større endringer.


Vi har bestemt oss for å fornye vårt tilbud enda en gang i løpet av augustmåneden: Dette er siste mandagen vi holder åpent. Mandag 14. august holder vi stengt, og vi vil holde stengt på mandager fra da av.

For alle dere som har falt for vår Mandagspakke – frykt ikke! Selv om vi holder stengt på mandager, har vi noe nytt og spennende i vente for dere. Vi vet hvor viktig det er å starte uken med litt moro og aktivitet, og vi har derfor lansert «Tirsdags-Takeoff» istedenfor, slik at dere mandagsentusiaster fortsatt kan se frem til starten på uken! 

Dersom du har en aktiv booking på en Mandagspakke, vil du bli kontaktet av oss i nærmeste fremtid for en alternativ, og ikke minst bedre løsning. Dersom du har spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss!

Vi setter stor pris på forståelsen og tålmodigheten deres, og vi ønsker dere flotte dager fylt med glede og aktivitet!