God sommer fra Modern Activity Center!

Sommerhilsen fra Modern Activity Center!

Ah, sommer! Denne strålende årstiden, fylt med lange, lyse dager, myke varme briser, og en generell følelse av lykke og tilfredshet. Vi ser alle frem til late dager på stranden, turer til de fjellrike høyder, og selvfølgelig, den forfriskende smaken av vår favorittiskrem!


Sommeren er også tiden for å komme nærmere de vi bryr oss om. Tiden for å skape varige minner og oppleve nye eventyr. Derfor ønsker vi i Modern Activity Center å gi deg muligheten til å skape disse minnene på en ekstra spesiell måte i sommer.

Vi vil minne om at vi i år har satt sammen en fantastisk Sommerpakke for dere! For kun 750 kroner, får du en uforglemmelig opplevelse av å fly i vår vindtunnel og prøve ut våre VR- og AR-simulatorer. Kjenn du rushet når du flyr fritt i vindtunnelen, utforske nye verdener i våre VR-simulatorer, og utfordre venner og familie i våre AR-simulatorer. Kjenn adrenalinet strømme gjennom kroppen, og ta med deg de gode minnene hjem.

Om det er med familie, venner eller kollegaer, er Sommerpakken det perfekte alternativet for å prøve noe nytt, spennende og utradisjonelt. En herlig måte å krydre sommeren på, og garantert et høydepunkt alle vil snakke om!

Pakken er gyldig ut hele august, så ikke vent for lenge. Vi vet alle hvor fort sommeren kan fly av gårde!

Kun 750,-

LES MER
  • 3 flyvninger for 1 person
  • 2 valgfrie AR og VR-opplevelser
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert

Legg til:

  • High-fly for 175,-
  • Foto og video fra vindtunnelen for 100,-

Flytid kan kun bookes mellom 01.06.2023 og 31.08.2023

Veiledende verdi 1075,- Tilbudet er kun tilgjengelig mellom 01.06.2023 - 31.08.2023

BOOK FLYTID

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en sommer fylt med action, eventyr og uforglemmelige opplevelser hos Modern Activity Center. La oss lage noen fantastiske sommerminner sammen!

Husk, sommeren er her for å nytes, oppleves og deles. Så ta vare på hverandre, spre glede, og gjør sommeren 2023 til den beste noensinne!

God sommer til deg fra alle oss i Modern Activity Center!