Påskemoro hos Modern Activity Center

Påskemoro for hele familien hos Modern Activity Center!

Vår, varme og lysere tider er rett rundt hjørnet. Det er også påsken, og Modern Activity Center ønsker alle velkommen til oss på Gardermoen i påskeferien for litt ekstra fart og spenning! Her finner du informasjonen du trenger å vite om påskemoro hos oss, som blandt annet åpningstider. Vi kjører også i gang med konkurranse på vår Facebook-side!

Ta turen innom vårt topp moderne aktivitetssenter denne påsken med hele familien! Vi kan by på kule og spennende opplevelser for både små og store, med to kliss nye AR- og VR-simulatorer, nemlig iWall og VR Arena! Engasjerende og underholdende for flere personer samtidig.

For de som har lyst på et ekstra adrenalin-kick har vi også som kjent Nord-Europas største og sterkeste vindtunnel, hvor man kan oppleve følelsen av å være vektløs og la drømmen om å kunne fly bli til virkelighet! Vindtunnelen har en diameter på 4,3 meter og kan simulere vindhastigheter helt opp til 300 km/t! Legg på en High-Fly, hvor en instruktør tar deg med helt til toppen av vindtunnelen. for den ultimate opplevelsen!

Åpningstider for påsken 2022:

  • Mandag til fredag: 12:00 – 20:00 (også Skjærtorsdag og Langfredag)
  • Lørdag og søndag: 10:00 – 18:00 (Påskeaften og Første påskedag)
  • Mandag Andre påskedag: 12:00 – 20:00

Se priser for familer og grupper her, og for enkeltpersoner her.

For påsken 2022 kliner vi til med en påskeegg-konkurranse på Facebook! Hvor vi trekker en heldig vinner av en liten familiepakke for 4 personer + 4 VR-billetter, til en verdi av 2380,-

Konkurransen starter på mandag den 11. april, og varer helt til andre påskedag.
Reglene er veldig enkle: Vi ønsker å spre litt påskestemning, så alt du må gjøre er å tagge 3 familiemedlemmer du vil dele en liten familiepakke med, og så må du legge til påske-emojier! 

Vi trekker en heldig vinner av en liten familiepakke + 4 VR-billetter, tirsdag den 19. april. Lykke til!

Modern Activity Center ønsker alle en riktig god påske!