Modern Activity Center på TV

Se, Modern Activity Center er på TV!

Det må være lov med litt selvskryt av og til? – For oss «normale mennesker» som ikke er vant til å se oss selv på TV kan det være stor stas når det først skjer. Vi i Modern Activity Center har litt den den samme følelsen nå, etter å ha vært med på flere innspillinger med kjente folk og fjes på TV!

Den 20. mars gikk TV2 sin siste episode av Helt Harald på lufta. Der skulle Harald Rønneberg og Nils Ingar Aadne trene seg på å «fly som Ironman», og det finnes ikke noe bedre sted enn vårt aktivitetssenter for dette! Gutta kom til oss, kledd i passende «ironman-drakter» for anledningen. De fikk god hjelp av vår instruktør Vegard til å raskt få teken på å kontrollere kroppen sin i luften. Takk til Harald og «Nilsi» for besøket! Vi kan også forresten anbefale deg å se hele episoden av «Helt Harald», som du kan se på TV2 Play her (krever abonnement).

Tidligere i vinter hadde vi også besøk av to damer du kan se på TV2, nemlig Birgit Skarstein og Emma Ellingsen i TV-programmet Annerledes. I episoden som er publisert 19. januar, møter Emma toppidrettsutøver Birgit Skarstein for å bli bedre kjent med henne. Birgit tar Emma med til oss på Gardermoen for en annerledes opplevelse og utfordring. Annerledes er også et TV-program vi kan anbefale på det varmeste. Dette ser du også på TV2 Play, her (krever abonnement). Tusen takk til Emma og Birgit for besøket! Dere er hjertelige velkomne tilbake!

1 thoughts on “Se, Modern Activity Center er på TV!

Comments are closed.