Påsketilbud hos Modern Acticity Center

Påskemoro på høyt nivå hos Modern Activity Center!

Er du klar for en uforglemmelig påske? Gjør deg klar for eventyr hos Modern Activity Center, hjemmet til Norges mest spektakulære vindtunnel! Denne påsken inviterer vi deg og dine nærmeste til å oppleve adrenalinrushet av å fly, med vårt Påskepakke-tilbud!


Påskepakken – Mer enn bare flyvning!

For kun Kr 850,- (ordinær pris: 1.250,-) får du en pakke stappfull av opplevelser:

  • Trippel Flyvning: Tre sesjoner i vindtunnelen hvor hver flytur simulerer fritt fall fra 4000 meters høyde. Føl spenningen av fallskjermhopping uten å måtte hoppe ut av et fly!
  • High-Fly Eventyr: La en erfaren instruktør ta deg med til vindtunnelens høyder for et adrenalinfylt kick du sent vil glemme.
  • Velg Din Virtuelle Verden: Utforsk to valgfrie AR- eller VR-opplevelser. Velg mellom spennende simuleringer som transporterer deg til en annen virkelighet.
  • Full Pakke: Utstyr, profesjonell instruksjon, og briefing er inkludert for å sikre en trygg og morsom opplevelse for alle.

Tilbudet varer til og med 31. mars – perfekt for de som søker et spennende tilskudd til påskeferien.

Besøk oss i påsken!

Vår vindtunnel på Gardermoen er ikke bare den mest imponerende i Norge, men også den største og kraftigste i hele Skandinavia. Med vindhastigheter på opptil 300 km/t og et romslig flykammer, tilbyr vi det ultimate fritt fall-eventyret, uten risiko!

Å fly i vår vindtunnel er en opplevelse helt utenom det vanlige – en sjelden sjanse til å føle friheten av å fly uten begrensninger. Det spiller ingen rolle om du er en nybegynner eller en erfaren flyer; vårt team er her for å sikre at du får en trygg og spennende tur.

Vi holder åpent som vanlig 26.-29. mars, men holder stengt 30., 31. mars og 1. april!

Ikke la denne påsken gå forbi uten et skikkelig eventyr. Bli med oss hos Modern Activity Center for en opplevelse du sent vil glemme – book din Påskepakke i dag!