Tilskuere ser på ovelser i vindtunnel under årets norgesmesterskap, me grafisk overlegg og logo

Nok et vel gjennomført Norgesmesterskap

Da var NM-helgen over for denne gang – og for en helg det ble! 105 deltakere, huset fullt av besøkende, masse vafler ble spist og stemningen var på topp! 


En stor takk fra daglig leder i Modern Activity Center

Tusen takk til alle som deltok, vel gjennomført, og gratulerer til dem som endte opp med medalje. Det er fantastisk å se hvor raust dette miljøet er, man støtter hverandre, hjelper hverandre og heier frem hverandre uansett om man er konkurrenter eller ikke. Det er en glede å være midt i dette og føle på denne varmen. Veien frem til NM 2024 har vi møtt på noen små humper, men da fredagen kom gikk det så smertefritt som vi bare kunne drømme om. Hele NM ble rundet av med en fest der det ble servert herlig mat fra Sumo, og dans langt ut i de sene timer.

Vi vil gjerne takke våre sponsorer: Monster, Bli Synlig, Slåtto, Møller Eiendom og til sist Eek-Jensen. Vi ønsker å gi en ekstra stor takk til Christian Eek-Jensen som dessuten var konferansier under NM og gjorde en eksemplarisk jobb.

Ett NM kan ikke gjennomføres uten gode samarbeidspartner og Ørjan Nilsen, styreleder i Lofoten og Vesterålens Fallskjermklubb, har gjort en fantastisk jobb for å få ro dette NM i land. Her har også Knut Lien vært en god støttespiller som vi ikke kunne vært foruten. Tusen takk til dere begge to.

Til sist vil jeg som daglig leder i Modern Activity Center takke alle våre ansatte for en formidabel innsats. Hadde det ikke vært for denne gode gjengen, hadde vi ikke kunne gjennomført denne typen arrangement.

– Anna Hetz, daglig leder i Modern Activity Center

Resultater fra årets Norgesmesterskap

 1. Voss 6, Voss FSK
 2. Voss 9, Voss FSK
 3. Voss 5, Voss FSK
 1. Daniel Nilsen Dale, Lofoten og Vesterålen FSK
 2. Emma Eek-Jensen, Tønsberg FSK
 3. Marius Abelsen, Oslo FSK
 1. Team Maki, Oslo FSK
 2. Chicken Dinner, Tønsberg FSK
 3. Megafly Vindtunnel, FSK
 1. Agera, Tønsberg FSK
 2. Thyra, Tønsberg FSK
 3. Norgies, Tønsberg FSK
 1. Viken Warriors, Nimbus FSK
 2. Dreamteam, Tønsberg FSK
 3. Team Petra, Tønsberg FSK
 1. Wild Bunch
 2. Slip n Slide
 3. Annas Engler

frittfall.org har skrevet en flott reportasje om årets Norgesmesteskap, de forskejllige disiplinene, samt resultater. Dette er noe som vi også anbefaler å lese!

Se bildeserie fra årets NM-helg