Sommer hos Modern Activity Center

Slik blir sommeren hos Modern Activity Center!

Da er det endelig sommer, sol og snart ferie igjen! Det er tid for å slappe av, nyte finværet og tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Men, sommeren er også et ypperlig tidspunkt for å finne på noe ekstraordinært med de du er glad i, og tid for å skape uforglemmelige minner sammen!

Sommeren hos Modern Activity Center blir like bra som alltid, om ikke litt bedre faktisk! Vi holder åpent hele sommeren med utvidede åpningstider, slik at du får mulighet til å ta med deg familien på en dag med fart og spenning!

Mer fleksible åpningstider, gjør det mulig for både morgenfuglene og syvsoverne å booke flytid i Norges råeste vindtunnel med venner og familie. Våre åpningstider i sommer ser som følgende ut:

Fra 20. juni – 10. juli:

  • mandag til fredag: kl. 12:00 – 20:00
  • lørdag og søndag: kl. 10:00 – 18:00

Fra 11. juli til 31. juli:

  • Alle dager fra kl. 11:00 til 20:00

Fra 1. august – 14. august:

  • mandag til fredag: kl. 12:00 – 20:00
  • lørdag og søndag: kl. 10:00 – 18:00

Så hva venter du på? Book flytid, ta med hele familien, og kom på besøk Modern Activity Center i sommer! Hos oss trenger dere ikke å bekymre dere for å ha gyldig pass for å kunne fly i sommer! Dersom det også blir varmt, kan vi tipse om at Norges råeste vindtunnel, også blir til Norges råeste vifte!

Forresten, så vil alle som melder seg på vårt nyhetsbrev motta en rabattkode, hvor du får 10% rabatt på ditt neste kjøp! Det kommer godt med når du booker sommerens kuleste familieaktiviteter hos oss!

Vi i Modern Activity Center ønsker dere alle en fortsatt fin sommer!