Sommersalget på vindtunnel-opplevelser fortsetter

Sommersalget fortsetter!

Vi i Modern Activity Center håper du har en fantastisk sommer! Det har nemlig vi! Derfor har vi valgt å utvide sommerkampanjen helt frem til 31. juli, slik at enda flere kan få oppleve sommerens råeste familieaktiviteter hos oss!

Sol, sommer og ferie med familie og venner skal utnyttes til det maksimale! Men, vi vet også at ikke alle har ferie samtidig, eller mulighet til å besøke Norges råeste vindtunnel når det best passer oss. Som sagt har vi derfor valgt å utvide vår sommerkampanje ut hele juli. Det vil si at du får 15% på ALLE pakker i hele sommer!

Bruk rabattkode: SOMMER15 i kassen, og få 15% rabatt på den desidert kuleste opplevelsen for hele familien eller vennegjengen i sommer!

Se alle Familiepakker Se alle Gruppepakker Se alle Enkeltpakker

Tilbudet i denne kampanjen gjelder kun familiepakker, gruppepakker og enkeltpakker vist på denne siden. Tilbudet gjelder ikke andre produkter og pakkeløsninger for blant annet bursdager, utdrikningslag. proflyer. VR og AR-spill, eller mat og drikke. Kampanjen er kun gyldig mellom 20. juni og 31. juli.

De som kjenner oss, vet at vi ikke gir oss der! Følg med på vår Facebook-side denne uken for muligheter til å vinne en skikkelig fet premie i vår sommerkonkurranse!