Påsketilbud på vindtunnelflyving hos Modern Activity Center

Supertilbud på vindtunnelflyving i påsken!

Påskeferien er en av de mest etterlengtede feriene i løpet av året. Det er en tid for å tilbringe tid med familie og venner, nyte de første vårtegnene, og koble av fra en hektisk hverdag. Enten du ønsker å tilbringe ferien hjemme, i fjellet eller ved sjøen, finnes det mange måter å få mest mulig ut av påsken på.

Hvis du ønsker å tilbringe påsken hjemme, betyr ikke det at du trenger å kjede deg. Påsken er en perfekt tid for å gjøre ting du ellers ikke har tid til, som å lese en bok, male eller pusle. Det er også mange fine påskeaktiviteter som du kan gjøre med barna, som å male egg, bake kake eller fly i Norges råeste vindtunnel!

Vi har nå supertilbud på unike opplevelser i vårt aktivitetssenter på Gardermoen for store og små! Nå får du vår “Påskepakke”, som inkluderer vindtunnelflyving tilsvarende 3 fallskjermhopp, og en High Fly (hvor en instruktør tar deg med opp i høyden i vindtunnelen!) og spennende aktiviteter i AR-simulatorer og VR-simulatorer for bare 850,- Leie av utstyr, instruksjoner og briefing er også inkludert!

Les mer om vår Påskepakke og book et påfyll av adrenalin for deg selv, vennegjengen eller hele familien her!

Utvidede åpningstider i påsken!

Modern Activity Center holder åpent mandag til fredag i hele påskeuka fra kl: 14:00 – 20:00

Lørdag og søndag, påskeaften og første påskedag er vi stengt, men er tilbake som vanlig på andre påskedag, altså mandag! 

Uansett hva du velger å gjøre i påsken, husk å nyte tiden og slappe av. Påsken er en tid for å koble av og lade batteriene, så du er klar for våren og sommeren som kommer. God påske!