Valentines Day-tilbud på Duopakke hos Modern Activity Center

Valentines Day-tilbud hos Modern Activity Center!

Kjærlighetens dag nærmer seg med stormskritt, og hos Modern Activity Center ønsker vi å gjøre den ekstra spesiell for deg og din kjære. Enten du er på jakt etter den perfekte gaven eller ønsker å skape uforglemmelige minner sammen, har vi en spennende nyhet til deg:

Vi feirer Valentinsdagen med et eksklusivt Valentines Day-tilbud på vår populære Duopakke! Fra nå og til og med 14. februar får du rabatt på hele 25%, slik at du og din partner kan oppleve adrenalinfylte eventyr sammen til en fantastisk pris på kun 1850,- (tidligere 2475,-)!

Duopakken inkluderer en spennende Vindtunnelflyving for to, med en High-Fly hver, samt fire velgfrie VR- og AR-opplevelser. Alt dette kombineres med grundige instruksjoner, en informativ briefing og alt nødvendig utstyr. Det er rett og slett den perfekte måten å tilbringe Valentinsdagen for eventyrlystne par!

Et lite tips fra oss: For å virkelig gjøre dagen uforglemmelig, hvorfor ikke kombinere våre spennende aktiviteter med en romantisk middag? Reserver et bord for to hos vår samarbeidspartner Sumo Restaurant Jessheim og nyt en bedre middag med deilig Asian Fusion som et par!

Ikke gå glipp av sjansen til å sikre deg dette begrensede tilbudet i anledning Valentines Day. Book nå, og skap en minnerik og spennende opplevelse sammen med din kjære!