Vinterferiepakke hos Modern Activity Center til kun 750,- per person

Vinterferie-aktiviteter fulle av fart og spenning!

Vinterferien er her, og det er den perfekte tid for en velfortjent pause og spennende opplevelser med familie og venner. Hos Modern Activity Center tilbyr vi en unik vinterferiepakke som garanterer uforglemmelige minner for både store og små!


Moro for hele familien i Skandinavias råeste vindtunnel!

Fly som en fugl i vår toppmoderne vindtunnel! Her får du en unik mulighet til å utfordre deg selv og kjenne på den utrolige følelsen av å fly. Uansett alder eller ferdighetsnivå, vil våre erfarne instruktører sørge for en trygg og spennende opplevelse.

Les mer om vår vindtunnel og se våre priser for Enkeltpersoner eller Familier.

Bli transportert til en annen verden med AR/VR-spill!

Glem alt du tror du vet om spill! Med våre AR/VR-spill kan du bli transportert til en annen verden. Bekjemp romvesener, utforsk mystiske verdener eller utfordre dine venner i en virtuell sportsarena. Vi tilbyr et bredt utvalg av spill for enhver smak!

Les mer om våre VR-simulatorer og AR-aktitviteter.

Supertilbud på opplevelser!

I år kan du dra nytte av et ekstra godt tilbud på opplevleser i vindtunnelen! Book flytid mellom 20. februar og 3. mars 2024, og få en uforglemmelig opplevelse til en like uforglemmelig pris med vår Vinterferiepakke!

Vinterferiepakken

For kun 750 kr per person får du:

  • 3 flyvninger i vindtunnelen
  • 2 valgfrie AR/VR-opplevelser
  • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert

Bestill din opplevelsespakke for familien eller vennegjengen enkelt og raskt på nett og gjør årets vinterferie til en uforglemmelig opplevelse!