Illustrasjonsbilde av en person som flyr i vindtunnel sammen med norkst flagg, med grafiske elementer.

Praktisk informasjon om Norgesmesterskapet i innendørs kroppsflyvning 2024

Til helgen går årets Norgesmesterskap i innendørs kroppsflyvning av stabelen her hos oss på Modern Activity Center! Det blir en helg med mye fart og spenning for både deltakere og tilskuere, og vi har noen aktiviteter på lur for alle besøkende! Her er litt praktisk informasjon om helgens festligheter.


Dørene åpner fredag morgen

Vi sparker i gang helgen og Norgesmesterskapet allerede fredag kl. 09:00! – En skikkelig langhelg for oss som har adrenalin-avhengighet! Det hele starter med at vareordfører, Børre Lien Hansen, kommer med den store saksen sin og klipper bånd kl 09:30. Han skal innvie lekene, før han selv skal få bryne seg på Norges, og Skandinavias, råeste vindtunnel! Deretter er det åpningsseremoni, og presentasjon av årets deltakere kl 10:00. Vi holder åpent for publikum hele dagen, frem til kl. 18:00.

Program fredag 01.03.2024:

(Obs! Tidspunkter kan bli endret ved behov)

 • 09:00 – Dørene åpner for publikum
 • 09:30 – Varaordfører Børre Lien Hansen innvier årets Norgesmesterskap
 • 10:00 – Åpningsseremoni og presentasjon av årets deltakere
 • 11:00 – 18:00 – Konkurranser
 • 18:00 – Dørene stenges for publikum

Moroa fortsetter på lørdagen

Lørdag er det duket for kvartfinaler, semifianaler og til slutt finaler. Nye Norgesmestere skal kåres, eller skal titler forsvares? Finn ut selv fra klokken 09:00 lørdag morgen, og frem til vi stenger for kvelden klokken 16:00!

Program lørdag 02.03.2024:

(Obs! Tidspunkter kan bli endret ved behov)

 • 09:00 – Dørene åpner for publikum
 • 09:00 – 16:00 – Konkurranser
 • 16:00 – Dørene stenges for publikum

Årets disipliner

Fra teamøvelser som FS4 og VFS, til soloakrobatikk i Freestyle og D2W speed – i løpet av dette mesterskapet vil du få kunne oppleve det beste av hva Norgeseliten innen innendørs kroppsflyging har å by på! Her er disiplinene det skal konkurreres i:

 • FS4
 • FS4R
 • VFS
 • VFS2
 • Freefly R
 • D2W Speed
 • Freestyle

Aktivteter og underholdning for alle!

Vi er så heldige at vi har fått med oss noen sponsorer på laget, som kommer på besøk for å stelle i stand litt moro, i tillegg til å diske opp med mat og drikke! Vår samarbeidspartner Slåtto kommer, og serverer deilig mat til sultne mager! I tillegg kommer Monster Energy på besøk og kan by på velsmakende og forfriskende leskedrikk – alt til gode priser! Samtidig vil vi takke de andre sponsorene av årets Norgesmesterskap: Eek-Jensen, Møller Eiendom og Bli Synlig AS for all bistand.

Vår daglige leder, Anna, vil også steke opp vafler til den store gullmedaljen! Hun har med bestemors hemmelige oppskrift på nydelige vafler, som serveres med et utvalg av digg tilbehør. Dette alene er verdt turen til oss denne helgen mener nå vi!

Som en bonus for alle besøkende kjører vi også en konkurranse for de som vil være med, hvor du kan vinne en familiepakke på vindtunnelflyving! Mer detaljer om dette får du når du kommer!

Spesialtilbud på Enkeltperson-pakker OG Familiepakker!

For å feire og markere årets mesterskap på en god måte kjører vi i tillegg supertilbud til alle besøkende! Dersom du besøker oss som publikum eller deltaker under Norgesmesterskapet, får du hele 20% rabatt på våre Enkeltperson-pakker, samt alle Familie- og Gruppepakker – dette er en gylden mulighet til å først se hvordan det skal gjøres, for å å teste sine egne, og hele familiens ferdigheter! Hvem vet, kanskje dere har en fremtidig Norgesmester i hus?

Endringer i åpningstider

Som en følge av at Norgesmesterskapet avholdes over to dager og finner sted i våre ordinære åpnignstider, så er vi nødt til å gjøre noen endringer. Derfor holder vi «stengt» for vindtunnelflyving fredag og lørdag. Vi gjenopptar vanlig drift fra søndag kl. 12:00, til 18:00.

Gratis inngang og åpent for alle!

Ta med deg venner, familie, rubbel og bit til Modern Activity Center denne helgen for et forrykende show og en garantert unik opplevelse, i tillegg til noen helt spinnville og eksklusive tilbud!