Team Petra

5 kjappe med Team Petra

Team Petra består av 4 jenter på 12 år, Amalie, Alma, Emma og Josefine. Jentene har meldt seg på Norgesmesterskapet i innendørs kroppflyvning 2024, og skal konkurrere i disiplinen FS 4 way.


Emmas pappa introduserte henne for vindtunnel for ca 2 år siden, og hun ble «frelst» i freestyle. Amalies mamma begynte å jobbe på Modern Activity Center for 1 år siden, og dermed ble hun kjapt «fast inventar». Emma ble nysgjerrig på å fly FS 4 way, og lurte på om Amalie ville være med å prøve. Begge jentene spurte så hver sin bestevenn om de ville være med, og slik begynte historien om Team Petra.

Nå har de flydd sammen siden september i fjor og de er supergira på deltagelse i NM 1.-2. mars 2024.

Team Petra består av 4 jenter på 12 år, Amalie, Alma, Emma og Josefine
Fra venstre: Amalie, Alma, Josefine og Emma. Foto: Mammaen til Amalie.

5 kjappe spørsmål om FS 4-way

1. – Hva er FS?

Amalie: «FS står for formasjonsflyving.»
Alma: «Vi flyr i formasjoner sammen alle fire, også tar vi forskjellige grep.»
Josefine: «Hver formasjon har en bokstav eller et tall…»
Emma: «…og kalles enten en blokk eller random.»

2. – Hvordan føles det å fly?

Alle: «Gøy!»
Alma: «Man føler seg lett.»

3. – Hva er det beste med å fly?

Alle: «At vi får være sammen!»

4. – Kan dere si tre ting som er fint med vindtunnel?

Emma: «Man blir veldig god i kommunikasjon og timing.»
Josefine: «Og konsentrasjon!»
Amalie: «Ja, vi må samarbeide masse.»

5. – Hva er drømmen for framtiden med vindtunnel?

Målene er klare, og alle er enstemmig om: «Vi skal vinne medalje i NM. Bli verdensmestre i FS eller hver for oss i Freestyle. Dessuten ønsker vi oss fallskjerm-lappen til konfirmasjonen!»

Følg Team Petra på Instagram

Jentene i Team Petra har nettopp startet en Instagram-konto for sitt ferske lag. Her demonstrerer de sine stadig forbedrede ferdigheter i vindtunnelen. Sjekk ut deres Instagram-konto, og sørg for å følge dem. Støtt opp under et fantasktisk initiativ fra disse 4 flinke jentene!

Se jentene konkurrere i NM 2024

Ta turen til Modern Activity Center til helgen, 1. og 2. mars, og se jentene konkurrere i Norgesmesterskapet i innendørs kroppsflyging! NM 2024 er gratis og åpent for publikum. Dette er din unike mulighet til å oppleve et forrykende show, se Norges beste kroppsflygere konkurrere om tittelene, og kanskje få litt inspirasjon til å prøve selv? Les mer om praktisk informasjon om Norgesmesterskapet i innendørs kroppsflyging her.

Vi i Modern Activity Center synes det er veldig spennende å se nye og yngre generasjoner få øynene opp for Innendørs kroppsflyving! Det er ekstra kult når jentene har funnet denne fantastiske sporten helt selv, og at de tør og satse skyhøyt! Lykke til i Norgesmesterskapet, jenter!