Sommerstemning hos Modern Activity Center

Slik blir årets sommer hos Modern Activity Center!

Sommeren er endelig her, og det er tid for eventyr, opplevelser og gode minner! Solen skinner og det er i skrivende øyeblikk 25 grader ute her i Jessheim, og varmere skal det bli! Denne uken er det meldt over 30 varmegrader, og husk at dersom det blir for varmt har vi Skandinavias største og kraftigste vifte! 


Med sommertilbud på actionfylte aktiviteter designet for å utfordre, engasjere og begeistre, tilbyr Modern Activity Center en unik mulighet til å skape uforglemmelige sommerminner. Uansett om du er en adrenalinjunkie på jakt etter ditt neste eventyr, eller en familie som søker en morsom og lærerik opplevelse for barna, har vi noe for alle og enhver!

Åpningstider hos Modern Activity Center i sommer:

 • Hverdager uke 25 og 26 (19. – 30. juni): 14:00 – 20:00
 • Hverdager uke 27 – 30 (3. – 31. juli): 13:00 – 20:00
 • Hverdager uke 31 og 32 (1. – 11. august): 14:00 – 20:00
 • Lørdager og søndager hele sommeren: 10:00 – 18:00

Sommertilbud luftige opplevelser med Sommerpakken!

Denne sommeren har vi tilbud på vindtunnelflyving, AR-opplevelser og VR-spill i vår sommerpakke! Designet for enkeltpersoner som kjeder seg, vennegjengen som ønsker å prøve noe nytt, eller familien som vil finne på noe gøy, så er vår sommerpakke den perfekte løsningen! I hele sommer (juni, juli og august) får du 3 flyvninger i vindtunnel, og 2 valgfrie opplevelser i våre AR/VR-simulatorer for kun 750,- per person! 

Kun 750,-

LES MER
 • 3 flyvninger for 1 person
 • 2 valgfrie AR og VR-opplevelser
 • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert

Legg til:

 • High-fly for 175,-
 • Foto og video fra vindtunnelen for 100,-

Flytid kan kun bookes mellom 01.06.2023 og 31.08.2023

Veiledende verdi 1075,- Tilbudet er kun tilgjengelig mellom 01.06.2023 - 31.08.2023

BOOK FLYTID

Gjør mandagen litt mindre blå!

Det er ikke alle som har ferie samtidig i sommer, og noen av oss (kremt, kremt) er stuck på jobb store deler av ferien. Vi vet at mandager kan være en tung start på arbeidsuken. For å motvirke dette har vi derfor tilbud på vindtunnelflyving til kun 500,- på mandager med vår kreativt navngitte Mandagspakke! Her får du 2 flyvninger i Norges råeste vindtunnel med på kjøpet, i tillegg til leie av utstyr og instruksjoner. Mandagspakken kan kjøpes når som helst, men flytider kan kun bookes på mandager,til og med 7. august.

Fra 500,-

LES MER
 • 2 flyvninger for 1 person
 • Instruksjoner, leie av utstyr og oppfølging fra instruktør er inkludert
 • Flytid kan kun bookes på mandager

Legg til:

 • High-fly for 175,- per person
 • Foto og video fra vindtunnelen for 100,-
BOOK FLYTID

Finner du ikke et tilbud som passer deg eller din familie? Kunne du for eksempel heller tenkt deg å gå for en Komplett Opplevelse Familiepakke istedenfor? Da vil vi minne deg på at du får 10% rabatt på ditt neste kjøp når du melder deg på vårt nyhetsbrev! Så meld deg på, og motta din rabattkode, i tillegg til nyttig informasjon og kampanjetilbud fremover. Du kan selvfølgelig også melde deg av når du vil.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Motta nyhetsbrev med nyheter, aktuelt, tilbud og kampanjer før alle andre!
✓ Få 10% rabatt på ditt neste kjøp hos oss!

Ved å melde deg inn på vårt nyhetsbrev samtykker du til å motta digitale nyhetsbrev med eksklusive tilbud, kampanjer og nyheter.
Vi sender nyhetsbrev maks 1-2 ganger hver måned.

Besøk oss i sommer og oppdag hva Modern Activity Center har å tilby! Ta med venner, familie eller kom alene om du vil – sommereventyret venter på deg hos Modern Activity Center.